1/28/2012

Curs d'autorescat en roca. Marc 2012. Inscripcions obertes!!!!

Auto rescat en roca, del 7 al 18 de marc de 2012


Descripció del curs

L’escalada és una modalitat esportiva apassionant que permet descobrir l’essència i la bellesa de la muntanya vertical. Cal una condició física normal i no patir vertigen. El curs està dirigit a aquelles persones que volen iniciar-se en autorescat. .Aquest curs té com a objectiu primordial coneixer i practicar maniobres d'auto rescat. Dirigit a persones que siguin autònomes en vies equipades de més d'un llarg (assolit en curs de nivell 2) o que tinguin un nivell equivalent.

Material que cal portar.
Imprescindible: Vestimenta adient que permeti els moviments, peus de gat, arnès i casc. El material habitual per vies de varis llargs: corda ½, aparell autobloquejant o davallador/assegurador tipus cistella apte per a corda doble, 6 mosquetons de seguretat HMS, 3 mosquetons de seguretat ovalats, 1,20 m de cordino de 6 mm, 1 cinta cosida de 50 mm i una de 120 mm, cintes exprés.

Normes del curs

• Places de 4 a 8 alumnes

• La direcció del curs tindrà la possibilitat de modificar el programa previst en el cas que les condicions climatològiques ho aconsellin.

• La direcció del curs i el seu equip es reserven el dret d’excloure del curs qualsevol alumne que demostri desinterès, manca de capacitat o incompliment de les normes.

• Els viatges, àpats i pernoctacions aniran per compte de l’alumne.

• És imprescindible estar en possessió de la tarja de la FEEC, modalitat C.

Programa

Classes teòriques 7 de marc: Presentació del curs, actuació davant d’un accident, auto rescat bàsic.

14 de marc, auto rescat avançat.

Les sessions teòriques tindran lloc a les 19 h a Camarasa Terrassa o a les oficines del CMSTLL. Per concretar.

Sessions pràctiques

Dissabte 10 i diumenge 11 de marc: Sessió pràctica (rocòdrom CMSTLL i Montserrat).

Dissabte 17 i diumenge 18 de marc: Sessió pràctica (lloc per determinar) Proposta de sortides: Montserrat, Pic del Martell, Vilanova de Meià.

Direcció del curs

Jordi Font, Roberto Blasi. Tots els instructors són membres de l’ECAM o tècnics d’escalada.

Inscripcions: Lloc d’inscripció, Camarasa Camarasa Terrassa, Camarasa Sabadell, oficines del CMSTLL de Terrassa. CMSTLLDates d’inscripció Del 2 de febrero al 29 de febrero de 2012.

Preus:
No federats, no socis: 149€
Federats: 139€


Mes informació: Roberto Blasi (676-69-53-47)
Mail: escaladaenroca@live.com

El autorrescate. Cursos 2021. Otoño

Si señores. Es un tema serio saber cómo sobrevivir a un accidente en lo alto de una pared. Si deseas saber más o un curso a medida busca pro...