7/21/2012

Curs d’escalada nivells I, II i III. CET. Setembre


Escalando en el Valle de Ansó. Foto: A.G.Picazo
 Curs d’escalada nivells I, II i III. Setembre.
Durant la segona quinzena de setembre organitzarem un curs d’escalada de nivells I, II i III, en modalitats clàssica i esportiva. Caps de setmana 15-16 i 22-23 de setembre .
Preinscripcions a partir del 3 de juliol. Mes informació.




CURS D’ESCALADA EN ROCA.
Centre Excursionista de Terrassa
Per al proper mes de setembre estem preparant un curs d’escalada en roca de nivells 1,2 i 3.

L’objectiu a assolir és formar els alumnes amb tots els coneixements necessaris per desenvolupar l’escalada amb total seguretat i autonomia de cada nivell.

Nivell 1: escalar vies d’escola equipades de fins a un llarg. Per alumnes que s’acosten a l’escalada per primer cop o ho han provat alguna vegada, però no tenen els coneixements suficients per realitzar autònomament aquesta activitat.

Nivell 2: escalar vies d’escola equipades o semiequipades de més d’un llarg. Per alumnes que hagin superat un nivell 1, o acreditin els coneixements i experiència suficients.

Nivell 3: escalar vies no-equipades de més d’un llarg. Per alumnes que hagin superat un nivell 2, o acreditin els coneixements i experiència suficients. Presentar cv de 10 vies de mes de un llarg.

PROGRAMA:

12 de setembre. Sessió teòrica de 8 a 10 del vespre.

15 i 16 de setembre. Sortida pràctica

19 de setembre. Sessió teòrica de 8 a 10 del vespre

22 i 23 de setembre. Sortida pràctica

5 d’octubre. Sessió teòrica i cloenda

El període d’inscripcions i el preu del curs sortirà publicat al periòdic mensual de setembre del Centre Excursionista de Terrassa

Aquelles persones interessades podran fer una preinscripció gratuïta a secretaria del Centre( telf 937883030 de 19 a 21) indicant nom i cognoms, entitat excursionista a la qual pertanyen i el nivell per al qual estan interessats (nivell I, nivell II o III).

Aquesta preinscripció donarà prioritat a l’hora de la inscripció definitiva al setembre.


Pagina Web en construcción

Hola a todos, Nuestra página web se encuentra momentáneamente en construcción.  Perdonen las molestias. Saludos, Roberto Blasi Climbasana