7/21/2012

Curs d’escalada nivells I, II i III. CET. Setembre


Escalando en el Valle de Ansó. Foto: A.G.Picazo
 Curs d’escalada nivells I, II i III. Setembre.
Durant la segona quinzena de setembre organitzarem un curs d’escalada de nivells I, II i III, en modalitats clàssica i esportiva. Caps de setmana 15-16 i 22-23 de setembre .
Preinscripcions a partir del 3 de juliol. Mes informació.
CURS D’ESCALADA EN ROCA.
Centre Excursionista de Terrassa
Per al proper mes de setembre estem preparant un curs d’escalada en roca de nivells 1,2 i 3.

L’objectiu a assolir és formar els alumnes amb tots els coneixements necessaris per desenvolupar l’escalada amb total seguretat i autonomia de cada nivell.

Nivell 1: escalar vies d’escola equipades de fins a un llarg. Per alumnes que s’acosten a l’escalada per primer cop o ho han provat alguna vegada, però no tenen els coneixements suficients per realitzar autònomament aquesta activitat.

Nivell 2: escalar vies d’escola equipades o semiequipades de més d’un llarg. Per alumnes que hagin superat un nivell 1, o acreditin els coneixements i experiència suficients.

Nivell 3: escalar vies no-equipades de més d’un llarg. Per alumnes que hagin superat un nivell 2, o acreditin els coneixements i experiència suficients. Presentar cv de 10 vies de mes de un llarg.

PROGRAMA:

12 de setembre. Sessió teòrica de 8 a 10 del vespre.

15 i 16 de setembre. Sortida pràctica

19 de setembre. Sessió teòrica de 8 a 10 del vespre

22 i 23 de setembre. Sortida pràctica

5 d’octubre. Sessió teòrica i cloenda

El període d’inscripcions i el preu del curs sortirà publicat al periòdic mensual de setembre del Centre Excursionista de Terrassa

Aquelles persones interessades podran fer una preinscripció gratuïta a secretaria del Centre( telf 937883030 de 19 a 21) indicant nom i cognoms, entitat excursionista a la qual pertanyen i el nivell per al qual estan interessats (nivell I, nivell II o III).

Aquesta preinscripció donarà prioritat a l’hora de la inscripció definitiva al setembre.


Hey! Come back!

We have availability for the summer  holidays.  Come to Catalonia and climb safe with us.  We will choose the very best secret spots out of ...