6/21/2013

Premi d´actividad de alt nivell de la FEEC per a Roberto Blasi

Roberto Blasi va ha ser premiat per la especialitat d'escalada en paret per la Obertura de les vies Friends of the bedouin i Costa Brava a les muntanyes del Sinaí (Egipte). Va rebre un reconeixement públic durant la Festa de la FEEC.
L’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya ha tornat a ser el marc escollit per a celebrar el pasat divendres 7 de juny la dinovena edició de la Festa de la FEEC.
L’objectiu: reconèixer tant als millors esportistes i alpinistes de 2012 com a aquelles persones i entitats que s’han caracteritzat, al llarg de la seva vida, per difondre els valors inherents a l’excursionisme.
L’acte, conduït pel periodista Xavi Coral, s'ha iniciat amb el parlament de Lluís Mas, el president de la Comissió Gestora de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), que ha donat les gràcies a tots els assistents i autoritats.
A continuació hi ha hagut el passi de la primera projecció de la vetllada: unes espectaculars imatges del Centre de Tecnificació d'Alpinisme de Catalunya (CTAC), que s'han dedicat al record sempre viu d'en Juanjo Garra.
Tot seguit s'ha entregat un record, patrocinat per Grifone, a un total d’onze activitats d’alt nivell premiades per la Comissió d’Activitats d’Alt Nivell i Expedicions de la FEEC.
Roberto Blasi va ha ser premiat per les següent vies obertes al Jebel Benat i El Srarwe: Friends of the bedouin (435 m. 7b+/c o A1), Costa Brava (120 m. 6c+). Activitat realitzada de l'11 al 19 de febrer de 2012, per Roberto Blasi (Centre Excursionista de Terrassa), Oriol Fernández (Centre Excursionista del Penedès) i Toti Valés (UEC Mataró)
Toti Vales i Roberto Blasi rebent el premi


Part del grup de premiats per la FEEC: (per la esquerra) Esther Ollé, E. Coll, R.Blasi, D.Palmada, S.Vidal, J.M. Esquirol, M.Jubes, T. Vales, R. Cararach, O.Baró 






Pagina Web en construcción

Hola a todos, Nuestra página web se encuentra momentáneamente en construcción.  Perdonen las molestias. Saludos, Roberto Blasi Climbasana