7/18/2011

A tope en Can Caralleu

Durante todo el mes de julio me encuentro trabajando en los Casales de verano de Can Caralleu. Un gran ambiente de trabajo, unos compañeros de primera. Unas instalaciones fantásticas.
Gracias por la confianza y el apoyo: Youseff, Dani, Alex y Jaume y a todos los monitors del grupo C.


Si tienen hijos les recomiendo este lugar.Más información:CASAL POLIESPORTIU

Activitat homologada per l'Ajuntament de Barcelona. La base d’activitats del casal és la mateixa per a tots els nens i nenes (activitats poliesportives, aquàtiques, de muntanya, escalada, tallers, sortides al Parc de l’Oreneta i Collserola, etc..), però les activitats s’orienten a la modalitat triada.

En el moment de formar els grups del casal el primer dia de l’activitat, els nens i nenes es distribuiran segons l’opció que triïn:

(Durant els mesos d’agost i setembre, no es pot triar modalitat):

Esport i muntanya: adreçat a aquells nens i nenes que volen conèixer i millorar tècniques d’activitats a la muntanya (escalada, tir amb arc, orientació, coneixement del medi natural…)

Esport i Circ: adreçat als que vulguin experimentar el màxim d’activitats relacionades amb el món del circ (tallers de malabars i de treballs manuals, elements gimnàstics, activitats d’expressió corporal.)

Esports d’Equip: adreçat als entusiastes del bàsquet, el futbol, el voleibol, l’hoquei i tot tipus de jocs o activitats de grup.

Esport i raquetes: adreçat a aquells nens i nenes interessats en els esports individuals, concretament els de raqueta. Es farà iniciació al tennis, bàdminton, tennis de taula i pàdel.

Dirigit a: nascuts del 1997 al 2005

Torns:

Del 27 de juny al 2 de setembrehttp://www.claror.cat/Esport/Instalacions/CanCaralleu/Activitats/ActivitatsInfantils/Lleure%20infantil/CCLleure-Estiu.htm
2 comments:

  1. Anonymous5/8/11 19:05

    UAUuuu!! Que gran Profesor de escalada! Y mejor persona!! Mis más senciras felicitaciones!! El Groc

    ReplyDelete
  2. Anonymous25/8/11 19:42

    Queda pendiente el psicobloque, lo de los amarillos, excelente...

    ReplyDelete

El autorrescate. Cursos 2021. Otoño

Si señores. Es un tema serio saber cómo sobrevivir a un accidente en lo alto de una pared. Si deseas saber más o un curso a medida busca pro...