3/03/2012

VIAS BLASI. Via Costa Brava. Sinai




Macizo del Srarwe

Via Costa Brava, a El Srarwe (el Zero)


120 metres, 6c+, més 200 metres de II i III fins al cim. Non expansions

Primer ascens:

16-02-2012. Oberta en el dia per Oriol Fernández, Toti Vales i Roberto Blasi.

Material:

Totem Cams, Aliens, Friends de l’1 al 5, joc de fissurers, 10 cintes llargues, cintes de 60 i 120 cm, 2 cordes de 60 metres i reunions


Reseña original

Aproximació:
Unes dues hores. Sortim de Arwa (coordenades N28º39’19’’ E33º54’40’’), situat a 1.000 metres d’altitud. Caminar pel desert cap a l’oest en direcció a les parets, visibles des del poblat. Una altra opció és agafar un guia beduí que ens portarà en cotxe fins a un altre petit poblat a prop d’Al-Karm. Des d’aquí l’aproximació és d’uns 25 minuts. Trobarem una petita vall. La Costa Brava es troba a les parets de la dreta de la vall, una mica amagada. Des d’un grup de dos grans pedres (on es pot fer bloc) que es troben en el camí, la via és ben visible.






L3 de la Costa Brava
Itinerario:
L1, 60 metros: El primer largo de la vía, diedro chimenea, roto, vigilar la roca. Pasos de 6c+ como dificultad máxima. L2, 30 metros. continuar por la fisura, un quinto de diedro, termina en una amplia plataforma muy agradable, la Plaza Catalunya.
L3, 30 metros. Último largo, precioso, supera chimeneas, primero de IV. Después caprichosas formas del desierto con varios pasos de V+. Desde aqui trepada de II-III hasta la cumbre. 
Metros: 60,30,30





Descens:
Des de el cim d’El Srarwe baixar a l’última reunió de la Costa Brava. Fer un flanqueig descendint cap a l’esquerra mirant la vall. Desgrimpar algun pas de III. Trobarem una canal estreta que seguiren fins al peu de via.










No comments:

Post a Comment

Pagina Web en construcción

Hola a todos, Nuestra página web se encuentra momentáneamente en construcción.  Perdonen las molestias. Saludos, Roberto Blasi Climbasana